Aluat : 3000 g faina, 150 ml apa, drojdie cat o nuca, 4 linguri ulei, sare, 100 g zahar, 3 linguri gris. Amestecam faina cu apa, drojdia, uleiul, sarea, zaharul, grisul si framantam un aluat moale. Il lasam sa crească 1 ora. Umplutura : 1 borcan gem, 1 cana nuca tocata Punem aluatul în forma tapetata cu hartie apoi gemul si nuca si coacem 40 de minute la 160 grade.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.