blat : 150 g faina 5 oua 200 g zahar 4 linguri cacao 1 plic praf de copt 1 esenta de vanilie sare
sirop : 400 ml apa 150 g zahar 2 pliculete cappuccino de ciocolata 1 esenta de rom
crema : 400 g unt 50 g zahar pudra 3 linguri cacao 1 esenta de rom
glazura : 1 cutie mare finetti
Pentru blat se bat ouale cu sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mai bat pana se albesc. Se adauga cacaua, praful de copt, esenta si faina. Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se coace 30-35 min la 180 grade. Cand e gata se lasa sa se raceasca. Pentru sirop se amesteca ingredientele si se fierb pana dau in 2-3 clocolate. Se lasa la racit. Pentru crema se amesteca untul moale cu cacaua si esenta. Blatul se taie in doua parti. Se pune o parte in tava, se insiropeaza, se pune crema (dar inainte se pastreaza putina pt decor), celalalt blat insiropat si se da la frigider 2 ore. Se taie patrate si se glazureaza aproape in totalitate cu finetti apoi se decoreaza cu cate un mot din crema oprita. Se mai lasa 2 ore la rece.
amandine1
amandine1
amandine1
amandine1
amandine1
amandine1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.