Ingrediente pentru choux: 125 ml lapte 125 ml apa 150 g faina 100 g unt 4 oua mari sau 5 oua medii
Ingrediente pentru crema: 500 ml lapte 3 oua 60 g faina 100 g zahar Coaja de la o lamaie Frisca lichida (optional)
Mod de preparare
Aluat Puneti la fiert, intr-o cratita, laptele, apa ,untul si un praf de sare. Cand laptele a inceput sa fiarba, turnati faina si amestecati puternic, pt a nu face cocoloase. Cand aluatul s-a mai racit, incorporati ouale, pe rand, unul dupa celalalt, amestecand . Dupa ce ati incorporat toate ouale, asezati intr-o punga, cu un spritz.
Crema Puneti la fiert laptele, cu coaja de lamaie. Intr-un castron bateti ouale impreuna cu zaharul si faina. Turnati peste laptele fierbinte, amestecand , pt a nu se forma cocoloase. Lasati sa fiarba, amestecand continuu, ca sa nu se prinda. Dupa ce crema a fiert, asezati-o intr-un castron si puneti o folie de plastic pe suprafata cremei. Daca doriti,dupa ce s-a racit, puteti sa-i adaugati 100 ml frisca lichida si sa o bateti putin cu mixerul. Umpleti eclerele cu ajutorul unui spritz sau taiati-le pe jumatate si umpleti-le cu lingura. Pudrati cu zahar pudra.
media_141146093607151100
media_141146093607151100
media_141146093607151100
media_141146093607151100
media_141146093607151100
media_141146093607151100
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.