Ingrediente 400 g faina 325 ml lapte 2 oua 80 g zahar 100 g unt 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar vanilat 1 varf cutit sare
Mod de preparare
Pentru inceput, punem untul intr-o craticioara si-l topim pe foc mic, apoi il lasam sa se raceasca complet.
Spargem ouale intr-un vas, le batem usor cu o furculita si adaugam peste ele tot laptele. Amestecam bine cu un tel sau cu lingura.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si un varf de cutit de sare. Amestecam bine, adaugam zaharul si amestecam pana la omogenizare. La sfarsit, adaugam untul rece, dar inca lichid, si il inglobam in aluat,
Aluatul final va avea o consistenta mai solida. Nu incercati sa mai adaugati lapte pentru ca nu vor creste cum trebuie si nu vor mai fi pufoase. Incingem aparatul de waffe si dupa ce s-a incins, ungem ambele placi cu putin ulei.
Adaugam in centrul placii inferioare un polonic mic de aluat si, fara sa-l intindem, inchidem capacul. Presam usor si asteptam pana ne anunta aparatul ca e gata waffa noastra.
Le coacem pe toate in acelasi fel. Le servim caldute, pudrate cu zahar vanilat si cu fructe proaspete.
13407308_1119861801423475_2254398457018662092_n
13466234_1119861798090142_213869795361236885_n
13407308_1119861801423475_2254398457018662092_n
13466234_1119861798090142_213869795361236885_n
13407308_1119861801423475_2254398457018662092_n
13466234_1119861798090142_213869795361236885_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.