Pentru aluat, separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile cu zahărul pudră şi sarea până obţii o spumă tare. Separat, freci gălbenuşurile cu uleiul, ca la maioneză. Încorporezi în albuşuri, alternativ, 1-2 linguri de făină, baţi 1-2 linguri din compoziţia de gălbenuşuri şi amesteci. Repeţi până termini ingredientele. La final, cu o spatulă, încorporezi miezul de nucă zdrobit şi omogenizezi. Torni aluatul într-o tavă tapetată de chec şi o dai la cuptor, până se rumeneşte frumos şi trece testul cu scobitoarea.
Într-un bol, baţi smântâna de la frigider cu mixerul, la viteza cea mai mare. După câteva minute, când vezi că a crescut în volum, adaugi zahărul pudră. Mixezi în continuare până când obţii o frişcă tare şi densă. O dai la rece.
Separat, într-un vas, topești ciocolata pe baie de aburi şi treci rapid feliile de banană, doar pe jumătate. Le scoţi pe o foaie de hârtie de copt şi le laşi să se răcească la temperatura camerei.
Tai checul după ce s-a răcit şi faci câteva „sendvişuri“ astfel: aşezi o felie, pui frişcă, acoperi cu o altă felie, apoi ornezi cu puţină frişcă şi felii de banane.
2
2
2
2
2
2
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.