750 ml vin rosu de calitate 150 gr zahar baton scortioara anason cuisoare 3 plicuri gelatina Mod de preparare:
In primul rand alegeti un vin bun, care sa va placa, eu d epilda am ales un vin rosu, demidulce. Puneti vinul intr-un vas si adaugati zaharul. Dupa gust puteti pune mai mult sau mai putin. Adaugati batoanele de scortisoara, anasonul si cuisoarele, puneti pe foc si dati in unul-doua clocote. Lasati sa se racoreasca si apoi adaugati gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj. Dati la frigider pentru cateva ore (de preferat peste noapte). Scoateti cu grija jeleul din forma si il asezati pe un platou. Decorati cu frunzulite de menta, boabe de struguri si trandafiri glasati.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.