1 pachet foi de plăcintă 1 kilogram iaurt 8 ouă 300 g zahăr 1 esență de vanilie coaja rasă de la o lămâie
MOD DE PREPARARE 1. Bate ouăle cu iaurtul, până ce se omogenizează, apoi adaugă zahărul în ploaie, esența de vanilie și coaja rasă de lămâie.
2. În tava de plăcintă așază o parte din foi, toarnă o parte din umplutură, apoi mai adaugă foi, toarnă restul umpluturii, iar la final acoperă cu ultimele foi de plăcintă. 3. Dă tava la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade. Foile de deasupra ar trebui să fie maron-aurii când o scoți. Poftă bună!
1402-featured-360x190
1402-featured-360x190
1402-featured-360x190
1402-featured-360x190
1402-featured-360x190
1402-featured-360x190
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.