Ingrediente Pentru amestecul cu ciocolata alba: 150 g ciocolata alba 10 g gelatina 100 ml apa rece 200 ml frisca lichida dulce 200 ml lapte Amestecul de ciocolata cu lapte: 100 ml apa rece 10 g gelatina 150 g ciocolata cu lapte 200 ml lapte 200 ml frisca lichida dulce Amestecul de ciocolata neagra: 200 g ciocolata neagra care contine 82% cacao 10 g gelatina 100 ml apa rece 150 ml lapte putin cardamon 150 ml frisca lichida dulce
Mod de preparare tort cu trei feluri de ciocolata: Pentru inceput, se stinge gelatina cu apa rece si se lasa la inmuiat zece minute.
Intr-o cratita pusa la foc, adauga laptele si ciocolata alba.
Amesteca usor lasand ciocolata sa se topeasca.
Dupa ce s-a topit ciocolata, pune frisca, amesteca bine si lasa amestecul sa ajunga la punctul de fierbere.
Ia de pe foc, lasa sa se raceasca 5 minute, apoi adauga gelatina si amesteca bine pana cand aceasta se topeste. Toarna amestecul cu ciocolata alba intr-o forma de silicon si se da la frigider pentru cel putin 3 ore.
Dupa cele trei ore se incepe prepararea compozitiei de ciocolata cu lapte.
Se prepara la fel ca si amestecul cu ciocolata alba, exceptie facand ca in loc de ciocolata alba se adauga ciocolata cu lapte.
Toarna amestecul de ciocolata cu lapte peste cel de ciocolata alba.
Amestecul cu ciocolata neagra se prepara la fel ca si celelalte doua straturi.
Dupa ce prajitura se incheaga, se scoate in forma si se portioneaza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.