1 pachet piscoturi (400 g) 2 plicuri budinca vanilie 800 ml lapte 2 linguri zahar 300 g fructe de sezon 300 g frisca
Mod preparare Pasul 1
Prepara crema de budinca potrivit instructiunilor de pe plic, apoi lasa totul la racit. Ai grija sa acoperi budinca cu film alimentar, ca sa nu faca pojghita. Pasul 2
Spala fructele, rupe-le coditele si taie-le felii. In cazul celor care oxideaza, este indicat sa le stropesti cu putina zeama de lamaie. Pasul 3
Intr-o tava inalta, aseza un rand de piscoturi, acopera cu budinca de vanilie si pune un strat de fructe taiate felii. Continua in acest fel pana la terminarea piscoturilor. Pasul 4
Acopera tortul cu frisca, orneaza-l cu fructe si pastreaza-l la rece pana in momentul servirii.
14463034_670722189770365_7974187702988863859_n
14463034_670722189770365_7974187702988863859_n
14463034_670722189770365_7974187702988863859_n
14463034_670722189770365_7974187702988863859_n
14463034_670722189770365_7974187702988863859_n
14463034_670722189770365_7974187702988863859_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.