4 ouă 350 g zahăr 250 g nuci 250 g unt 1 pachet foi de napolitană 200 g ciocolată albă 50 g dulceață de zmeură 1 fiolă esență de rom
Mod de preparare
Bați ouăle cu 150 g de zahăr, pe baie de aburi, până obții o cremă de consistența unei smântâni. Separat, pui la caramelizat restul de zahăr, iar când capătă o culoare arămie iei vasul de pe foc, adaugi nucile măcinate, apoi încorporezi ușor crema de ouă.
După ce se răcește, omogenizezi crema cu untul și cu esența de rom. Întinzi crema între foile de napolitană, presându-le ușor. Deasupra ultimei foi torni ciocolata albă topită și, din loc în loc, picuri din dulceața de zmeură.
prajitura-cu-foi-de-napolitana-580x400
prajitura-cu-foi-de-napolitana-580x400
prajitura-cu-foi-de-napolitana-580x400
prajitura-cu-foi-de-napolitana-580x400
prajitura-cu-foi-de-napolitana-580x400
prajitura-cu-foi-de-napolitana-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.