3 lamai 5 oua 115 g zahar tos Un plic de gelatina foi (6 foi)sau un plic de gelatina granulata 250 ml smantana de frisca (32%)
Mod de preparare
Se rad lamaile si se pun intr-un castron impreuna cu galbenusurile. Se adauga zaharul si se freaca cu un tel pana se albesc si devin cremoase si fine. Se pune la inmuiat gelatina in putina apa rece (daca folositi gelatina pudra, apa trebuie doar sa o acopere), iar cand aceasta s-a inmuiat, se stoarce si se incorporeaza in sucul de lamaie care tocmai a fost incalzit putin pe foc. Se amesteca continuu pana se topeste gelatina, se lasa sa se raceasca putin, apoi se incorporeaza in compozitia de galbenusuri, amestecand continuu. Intr-un bol separat, se bate frisca pana creste, dar nu se intareste. Se incorporeaza frisca in crema de lamaie, avand grija sa fie un amestec omogen, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma.
media_140550255406071000
media_140550255406071000
media_140550255406071000
media_140550255406071000
media_140550255406071000
media_140550255406071000
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.