750 ml de lapte 150 g de zahăr 100 g de unt 250 g de brânză 1 ou 150 g de mac 150 g de griș
MOD DE PREPARARE
Pregătiți aluatul amestecând bine untul, zahărul și făina. Puneți 2/3 din aluat în forma pentru copt, aranjându-l bine pe fundul acesteia și dați la frigider. Într-o cratiță mai măricică adăugați laptele, zahărul și untul pentru umplutură și puneți la foc. Când laptele începe să fiarbă, adăugați macul și grișul, amestecați și fierbeți aproximativ 10 minute. Trebuie să obțineți o masă uniformă cu o consistență ca de smântână. Bateți cu ajutorul blender-ului brânza și oul. Adăugați brânza în amestecul format anterior (amestecul cu mac). Turnați umplutura peste aluatul refrigerat, iar deasupra presărați aluatul rămas. Dați la cuptor timp de 1 oră la temperatura de 180°C.
Checul german cu brânză și mac este gata!
1131
1131
1131
1131
1131
1131
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.