Aluatul: 200 gr faina 1 ou 120 gr unt un strop de sare
Umplutura: 4 mere 100 gr stafide 3 oua 400 ml smantana 4 linguri zahar 1 plic budinca de vanilie
Pentru aluat procedan astfel: cerne faina si in mijloc pune oul, praful de sare si untul. Framanta repede pana ce aluatul devine omogen. Se acopera cu folie si se da la frigider pentru 1 ora.Din aluat se intinde o foaie potrivit de groasa, cu care se tapeteaza o forma de tarta unsa cu unt. Preseaza bine foaia pe fundul tavi si inteapa din loc in loc cu furculita.Bate ouale cu smantana, zaharul si praful de budinca. Toarna acest amestec peste mere ci coace la cuptor la 170 grade cca 30-40 minute.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.