Ingrediente: Foi: - 6 oua - 6 lg faina - 6 lg zahar- - 300 g rulouri umplute (gen rulourile acelea de la finetti)
Crema: - 2 plicuri budinca de vanilie - 600 ml lapte - 12 lg zahar - esenta de vanilie - 1/2 pac margarina Rama-
Zahar caramel: - 300 g zahar - 100 ml apa
decor: - ciocolata rasa
Preparare:
Etapa 1: Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa .Dupa ce s-a intarit caramelul punem un strat de crema pe care o preparam dupa instructiunile de pe plic cu diferenta ca in compozitie mai adaugam si margarina rama.
Etapa 2: Asezam rulourile una langa alta ,punem si al doilea strat de crema apoi asezam ultima foaie cu caramelul spre crema .
Etapa 3: Imbracam prajitura cu un strat de crema si radem deasupra ciocolata .Se lasa la rece de pe o zi pe alta pana ce caramelul se topeste si prajitura poate fi taiata.
md-329804p536045
md-329804p536045
md-329804p536045
md-329804p536045
md-329804p536045
md-329804p536045
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.