450 g de brânză de vaci 1/2 pahar de lapte 2 linguri pudră de cacao 400 g de smântână 1/2 pahar de zahăr 20 g de gelatină 1/2 plic de zahăr vanilat
MOD DE PREPARARE
Turnați laptele cald peste gelatină și lăsați pentru 15-20 de minute. Între timp amestecați brânza de vaci cu zahărul, adăugați smântâna și vanilia. Tot în acest amestec adăugați gelatina și amestecați bine. Împărțiți amestecul obținut în două părți, în una din ele adăugați pudra de cacao. În tavă turnați pe rând aceste două compoziții de brânză, alternând culorile. Dați tava la frigider ca tortul să se răcească. Ornați tortul cu fulgi de ciocolată sau bucăți de fructe.
Acest tort de casă are o mulțime de avantaje: este ușor de preparat și iese incredibil de delicios. Veți obține un rezultat bun chiar dacă gătiți acest desert pentru prima dată!
tort-12
tort-12
tort-12
tort-12
tort-12
tort-12
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.