4 oua 200 gr zahar 1 plic zahar vanilat 220 gr faina 1/2 plic praf de copt 200 ml smantana naturala pentru frisca 3 lingurite cu varf cacao 2 linguri rom
Mod preparare Pasul 1
1. Se bat cu mixerul ouale si zaharul timp de 2 minute. 2. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor cu un tel. 3. Smantana se bate pana frisca sta pe tel. Se incorporeza frisca in 3 transe in aluat, amestecand usor cu telul, sa nu se lase. 4. Se unge cu ulei sau unt o tava de chec (de 25 cm lungime si 10 cm latime) si se tapeteaza cu faina. Se toarna jumatate din compozitia de chec in tava. Se bate tava de masa sa se aseze aluatul. 5. In restul de aluat se incorporeaza cacaoa si romul. 6. Se pune aluatul cu cacao in centrul celui simplu. Se trece cu cutitul prin aluat si apoi se bate tava de masa sa se aseze cat mai bine. 7. Se coace checul la 160C, timp de 50 minute.
13260213_606823689493549_7419475626855072762_n
13260213_606823689493549_7419475626855072762_n
13260213_606823689493549_7419475626855072762_n
13260213_606823689493549_7419475626855072762_n
13260213_606823689493549_7419475626855072762_n
13260213_606823689493549_7419475626855072762_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.