350 g făină 150 g zahăr un ou plus un gălbenuș 150 g unt un plic zahăr vanilinat un praf sare 1/2 plic praf de copt gem, după gust
1. Se amestecă făina cu zahărul, zahărul vanilinat și un praf de sare. Se adaugă untul moale și se framântă. Se adaugă oul, gălbenușul și praful de copt. Se amestecă bine și aluatul format se separă în două părți, o parte mai mare decât cealaltă. 2. Partea de aluat mai mare se întinde într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dă la rece pentru 30 de minute. 3. Se scoate, se unge cu gem, și apoi se presară deasupra partea mai mica de aluat, dată pe răzătoare. Se coace 40-45 de minute.
13769610_886250314830075_6374829016165819443_n
13769610_886250314830075_6374829016165819443_n
13769610_886250314830075_6374829016165819443_n
13769610_886250314830075_6374829016165819443_n
13769610_886250314830075_6374829016165819443_n
13769610_886250314830075_6374829016165819443_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.