Ingrediente: 250 g branza de vaci sau crema de branza 150 ml frisca lichida 3 foi gelatina 20 piscoturi 50 ml sirop fructe, dupa preferinta 100 ml apa 200 g caise foarte coapte Mod de preparare:
O tava se tapeteaza cu folie alimentara si se lasa marginile mai mari pentru a le utiliza la final. Piscoturile se trec prin amestec de sirop si apa si se asaza întai pe fundul vasului si apoi, vertical, pe peretii acestuia. Se taie daca depasesc marginile vasului.
Se pregateste gelatina conform indicatiilor de pe pachet, apoi se amesteca impreuna cu frisca si cu branza de vaci. Se amesteca bine si se adauga cateva caise taiate cubulete.
Se pune crema de branza in forma, se niveleaza, se asaza drept capac restul piscoturilor inmuiate, se acopera cu folie si se lasa la rece pentru 2 ore. Se serveste cu feliute de caise proaspete. Se pastreaza la rece.
sarlota
sarlota
sarlota
sarlota
sarlota
sarlota
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.