350 ml miere 250 ml cafea tare 4 oua 2 linguri ulei floarea soarelui 1 cana (de 250 ml) zahar 1 lingurita esenta de vanilie 3 cani si 1/2 cani faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu 2 lingurite praf de copt 2 lingurite scortisoara Putina sare 2/3 cana stafide
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 170C. Intr-o cratita, incalziti mierea pana fierbe usor. Lasati-o sa se raceasca pitin si turnati cafeaua.Intr-un castron mare, bateti ouale pana se albesc usor.Incorporati treptat uleiul. Continuati sa bateti si adaugati treptat zaharul si vanilia. Intr-un alt castron, cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scortisoara si sarea. Adaugati-le amestecului de oua impreuna cu mierea, alternand cate o treime din fiecare. La sfarsit, puneti stafidele. Turnati amestecul intr-o tava. Coaceti la o temperatura de 170C timp de o ora.
media_141163843879205000
media_141163843879205000
media_141163843879205000
media_141163843879205000
media_141163843879205000
media_141163843879205000
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.