INGREDIENTE: – 250 g biscuiti – 200 g unt – 1,5 l lapte – 200 g zahar – 3 oua – 100 g faina – 100 g malai -esenta de vanilie – 50 g unt – inca 250 ml lapte – 1 plic praf de budinca de caramel – 250 g frisca – 360 g lapte condensat – 90 g ciocolata cu lapte
MOD DE PREPARARE: 1. Se farama biscuitii, se amesteca impreuna cu 200 g de unt si se pun intr-o tava, presand foarte bine. Intr-un bol mare special pentru cuptorul cu microunde se toarna 1 litru de lapte si zaharul, apoi se baga in cuptor timp de 10 minute.
2. Intr-un bol separat se bat cele trei oua, restul de 500 ml lapte, faina, malaiul si esenta de vanilie. Compozitia trebuie sa devina omogena. Aceasta se amesteca impreuna cu laptele fierbinte si se baga din nou in cuptorul cu microunde pentru 12 minute. La final, se pun si cele 50 g unt si se lasa sa se raceasca.
3. Restul de lapte (250 ml) si praful de budinca se amesteca, apoi se incorporeaza usor si frisca. Budinca se toarna uniform peste stratul de biscuiti, turnand si laptele condensat peste ea. La final, se rade ciocolata pe deasupra. Este bine sa se lase la frigider timp de doua ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.