Blat: 100 g ciocolata amaruie 100 g unt 100 g zahar 3 oua 125 g faina 100 g nuca macinata un varf de lingurita praf de copt Crema de branza: 850 g branza de vaci 250 g zahar 3 oua esenta de vanilie coaja de lamaie confiata
Mod de preparare Negresa cu branza – Brownie Cheesecake:
Blat:
Untul si ciocolata rupta bucatele se topesc la foc mic sau la microunde. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o crema fina. Adaugam apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. La sfarsit incorporam nuca macinata.
Compozitia o turnam intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.
Crema de branza:
Branza o punem intr-un castron impreuna cu restul ingredientelor si mixam totul cu blenderul vertical pana obtinem o crema fina.
in cazul in care branza este prea uscata puteti adauga si 1-2 linguri de smantana sau inca 1 ou puteti aroma cu orice alta aroma va place voua Crema obtinuta o turnam usor peste compozitia pentru blat, nivelam si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 1 ora, pana suprafata prajiturii incepe sa se rumeneasca usor. Stingem focul, deschidem usa cuptorului si lasam prajitura sa se racoreasca treptat. Se scoate apoi din tava si se lasa sa se raceasca complet.
Este foarte buna si servita imediat dupa racire, dar mai buna este a doua zi.
brownie-cheesecake-negresa-cu-branza-1
brownie-cheesecake-negresa-cu-branza-3
brownie-cheesecake-negresa-cu-branza-1
brownie-cheesecake-negresa-cu-branza-3
brownie-cheesecake-negresa-cu-branza-1
brownie-cheesecake-negresa-cu-branza-3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.