Pentru bază: 300 de grame de făină 125 de grame de unt 1 ou 200 de grame de zahăr brun ½ plic praf de copt Pentru umplutură: 1 kg de brânză de vaci (degresata) 5 ouă 125 de grame de unt 1 pachet de budincă de vanilie vanilie ananas taiat cuburi (din conserva) Pentru glazură: 150 de grame de zahăr 200 de grame de smântână fructe de pădure ananas taiat cuburi
Mod de preparare
Ingredientele pentru bază se frământă, iar aluatul se aşază la baza unei tăvi, prevazute cu hartie de copt.
Se separă ouăle, iar albuşurile se bat spumă. Ulterior, gălbenuşurile se freacă cu zahăr, untul topit si praful de budinca se adaugă peste brânza de vaci, alături de ananasul taiat cubulete.
Albuşurile bătute se amestecă lejer în compoziţie, se toarnă peste baza de aluat şi se dă la cuptor timp de 40 de minute, la 180 de grade.
Pentru glazura de caramel, se topeste cu atentie zaharul, apoi se adauga smantana si se omogenizeaza.
Prajitura se lasă la racit şi se toarnă glazura pe toată suprafaţa şi se serveşte cu sos din fructe de pădure.
13707641_306477446355350_4558605683693622767_n
13707641_306477446355350_4558605683693622767_n
13707641_306477446355350_4558605683693622767_n
13707641_306477446355350_4558605683693622767_n
13707641_306477446355350_4558605683693622767_n
13707641_306477446355350_4558605683693622767_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.