Ingrediente pentru blat 5 oua 180 g zahar 50 g faina 30 g cacao Ingrediente pentru bezea 6 albusuri 300 g zahar 2 linguri zeama de lamaie Ingrediente pentru ornat ciocolata neagra Mod de preparare:
Separa ouale si bate albusurile spuma, apoi adauga zaharul treptat. Incorporeaza galbenusurile unul cate unul, urmate de faina si cacao. Unge tava cu unt si pune compozitia, apoi da-o la cuptor pana se intareste si se desprinde de margini. Bate cele 6 albusuri spuma cu zaharul, pana cand devin lucioase, apoi adauga zeama de lamaie. Cand blatul s-a desprins de margini si s-a intarit, pune bezeaua obtinuta peste si uniformizeaz-o cu o spatula. Da prajitura cu bezea la cuptor pana cand bezeaua devine usor aurie. Lasa bezeaua sa se raceasca, apoi rade ciocolata din belsug pe deasupra, si astfel obtii o prajitura in 3 straturi: Negrii in camasi albe.
Negrii-in-camasi-albe-1024x683
Negrii-in-camasi-albe-1024x683
Negrii-in-camasi-albe-1024x683
Negrii-in-camasi-albe-1024x683
Negrii-in-camasi-albe-1024x683
Negrii-in-camasi-albe-1024x683
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.