350 gr cirese (sau visine, depinde ce ai) 90 gr zahar pudra 3 oua 150 gr faina de grau 250 ml de lapte 200 gr smantana pentru frisca 1 plic de sare
Mod de preparare:
1. Unge cu putin unt o tava de copt si presara niste faina in ea, cat mai omogen. 2. Imprastie ciresele in tava. 3. Mixeaza spuma albusurile cu plicul de sare. 4. Adauga treptat laptele si smantana. Continua sa mixezi. 5. Incorporeaza galbenusurile batute bine, zaharul pudra si faina in ploaie. 6. Toarna compozitia peste fructe si baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 30 de minute.
s240x240_Placinta_cu_cirese
s240x240_Placinta_cu_cirese
s240x240_Placinta_cu_cirese
s240x240_Placinta_cu_cirese
s240x240_Placinta_cu_cirese
s240x240_Placinta_cu_cirese
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.