Ingrediente500 g căpşuni5-6 ouă3 linguri făină1 litru lapte50 g unt 250 g zahăr1 pliculeţ cu zahăr vanilatun praf de sare
Preparare
1. Baţi ouăle cu zahărul şi zahărul vanilat, adaugi sarea, făina şi torni peste ele laptele cald, amestecând continuu să nu se coaguleze. Aşezi vasul în bain- marie şi laşi să fiarbă până se îngroaşă. Ai grijă să amesteci permanent să nu se prindă.
2. Când este gata, o laşi să se răcorească şi adaugi untul când este doar călduţă. Amesteci bine până se încorporează untul şi laşi să se răcească complet.
3. Adaugi căpşunile, le amesteci uşor ca să nu se strivească şi le repartizezi în pahare cu fund gros.
CLIIMA20140522_0137_1
CLIIMA20140522_0137_1
CLIIMA20140522_0137_1
CLIIMA20140522_0137_1
CLIIMA20140522_0137_1
CLIIMA20140522_0137_1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.