1 ou 250 g brânză de vaci 2 fiole esență de vanilie 1 plic zahăr vanilat 50 g zahăr 50 g stafide
Pentru sos
4 gălbenușuri 200 g smântână dulce de gătit 50 g zahăr tos 1 plic zahăr vanilat
Pentru bezea
4 albușuri 125 g zahăr 1 vârf linguriță sare Ungeți o tavă cu unt. Preîncălziți cuptorul.
Într-un bol mediu, omogenizați umplutura pentru clătite – brânza de vaci cu oul, zahărul, stafidele și esențele.
Separați celelalte 4 ouă necesare – deoarece pentru sosul de vanilie veți folosi gălbenușurile, iar pentru bezea albușurile. Amestecați cu mixerul gălbenușurile cu smântâna, zahărul tos și cel vanilat. Bateți albușurile – tot cu mixerul – până se întăresc și apoi adăugați zahărul rămas și sarea. Gata și bezeaua!
Umpleți clătitele cu umplutură și împăturiți-le pe rând, ca pe sarmale. Așezați-le în vasul uns cu unt. Turnați crema de vanilie deasupra. Dați la cuptor pentru 10 minute sau până când vedeți că începe să se închege sosul. Scoateți vasul și turnați deasupra compoziția de bezea. Dați la cuptor pentru alte 10 minute sau până când încep să se rumenească crusta de bezea.
13912509_904339003021206_3100637053458000473_n
13912509_904339003021206_3100637053458000473_n
13912509_904339003021206_3100637053458000473_n
13912509_904339003021206_3100637053458000473_n
13912509_904339003021206_3100637053458000473_n
13912509_904339003021206_3100637053458000473_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.