Bateti albusurile pana se intepenesc. Batand inca, adaug treptat zahar si otet. Apoi adaug ambele tipuri de faina amestecate impreuna.
La final am pus seminte de mac. Am amestecat usor.
Asez aluatul pe doua tavi de 24cm x 24cm, tapetate cu hartie de copt. Coc doua balturi identice aproximativ 25 de minute la 170 de grade.
2. Crema:
Gelatina se pune in 200 ml de apa rece si se lasa sa actioneze aproximativ 10 minute, apoi se pune la incalzit (Atentie, nu trebuie sa fiarba).
Bateti smantana racita cu zaharul. Adaugati gelatina si amestecati.
Apoi adaug si ananasul taiat cubulete. Amestec. Am pus crema pe unul dintre blatul din seminte de mac si am acoperit cu celalalt blat.
Periati blatul tortului cu gem de prune si presarati ciocolata neagra rasa.
Screenshot_20221229_194736_Facebook
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.