Blat mac : mixam galbenusurile cu uleiul treptat, cu apa fiarta si lasam deoparte. Albusurile le mixam cu un praf de sare, adaugam zaharul, mixand bine, apoi galbenusurile de mai sus, iar la urma faina amestecata cu praful de copt si macul nemacinat. Omogenizam cu o spatula si intindem intr-o tava (25×35 cm) tapetata cu hartie de copt. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 25 minute. Facem testul cu scobitoarea . Blatul rece il taiem in 2.
Crema branza : untul moale de la temperatura camerei il mixam cu zaharul pudra, adaugam apoi branza de vaci cremoasa (la temperatura camerei si ea) , esenta de vanilie, iar la urma gelatina hidratata in lapte si topita, fara a o da in clocot.
Asamblare : 1/2 blat cu mac uns cu gem de afine-1/2 crema branza-1/2 blat mac uns cu gem de afine (partea cu gem este in interior)- 1/2 crema branza-fulgi migdale usor prajiti.
Dam prajitura la frigider de seara pana dimineata sau pentru minim 4 ore. Taiem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.
Screenshot_20220421-202228_Facebook
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.