270 g napolitane cu alune, sfărâmate 270 g alune de pădure tocate mărunt 290 g cremă de ciocolată (Nutella)
Pentru glazură
100 g chipsuri de cioocolată semidulci 1 linguriță ulei de cocos/vegetal 125 g alune prăjite tocate fin Tapetează o tavă cu hârtie pergament.
Începem cu umplutura, desigur. Sfarămă napolitanele și pune-le într-un castron. Combină cu crema de ciocolată și alunele, amestecă bine (vei obține o compoziție lipicioasă). Dă rezultatul la frigider timp de 30 de minute, ca să se întărească, desigur. Formează biluțe de mărimea unei lingurițe, pune-el în tavă și dă-le la congelator 15 minute.
Între timp, amestecă ciocolata și uleiul într-un vas și dă-l la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde, să se topească. Adaugă alunele prăjite și amestecă. După ce trec cele 15 minute, scoate bomboanele din congelator și procedează după cum urmează: înfige o scobitoare (sau o furculiță) în bomboană și dă-o prin crema de ciocolată cu alune, până termini cu toate. Pune-le înapoi pe tavă și mai dă-le la frigider pentru cel puțin 15 minute înainte de servire.
4905053_m-e1452257046449
11037246_775876119200829_8760234393297577879_n
4905053_m-e1452257046449
11037246_775876119200829_8760234393297577879_n
4905053_m-e1452257046449
11037246_775876119200829_8760234393297577879_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.