Spala bine visinele si indeparteaza-le coditele si samburii.
Tapeteaza o tava cu hartie de copt si preincalzeste cuptorul la 180oC.
Topeste untul si lasa-l sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.
Intr-un bol pentru mixer adauga ouale, sarea si zaharul. Amesteca bine pana se topeste zaharul apoi adauga treptat faina. Incorporeaza untul topit, laptele, coaja de portocala si esenta de vanilie. Daca doresti adauga si scortisoara dupa gust.
Asaza visinele in tava apoi toarna compozitia obtinuta peste ele. Coace prajitura timp de 40-45 de minute. Prajitura se va umfla in timpul coacerii insa isi va reduce semnificativ volumul dupa ce este scoasa din cuptor.
652x450_161613-rettete_1
652x450_161613-rettete_1
652x450_161613-rettete_1
652x450_161613-rettete_1
652x450_161613-rettete_1
652x450_161613-rettete_1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.