5 oua150 g zahar150 g lapte praf200 ml apa3 plicuri gelatina1 plic zahar vanilat2 linguri cacao500 ml frisca lichida (300 ml pt compozitie, 200 ml pt decorat)fructe pentru ornat
Mod de preparare
Gelatina se pune intr-o cratita cu apa si se lasa 15 minute sa se hidrateze.
Se pune cratita la foc mic, se adauga zaharul, laptele praf, ouale, vanilia si se amesteca cu un tel pana ajunge in punctul de fierbere. Se incearca sarlota cu degetul si daca este foarte fierbinte se opreste focul si se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit, se bate frisca si se amesteca cu sarlota.
Jumatate de compozitie se lasa simpla iar cealalta jumatate se amesteca cu cacao.
Pentru a servi mai usor, in loc de blat am asezat cativa biscuiti in forma pentru tort. De jur imprejur am ornat cu jumatati de caspusi peste care am varsat cele doua compozitii de sarlota.
Sarlota trebuie sa stea in frigider cateva ore ca sa se intareasca, dupa care poate fi ornata cu frisca si fructe dupa bunul plac.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.