1 pachet cornete sau rulouri din comerț 4 ouă 1,5 litri lapte 1 păstaie vanilie 125 g zahăr 50 g făină
Preparare Păstaia de vanilie tăiată în două şi laptele se pun la fiert. Între timp, ouăle întregi şi zahărul se mixează şi, când se obţine o cremă albă, se adaugă făina în ploaie.
2. Se toarnă laptele clocotit amestecând continuu şi apoi se pune toată crema pe foc.
3. Din momentul în care dă în clocot se mai lasă un minut pe foc amestecând. Se trage de pe foc şi se amestecă până ce se răceşte.
4. Apoi, se umplu cornetele sau rulourile cu crema proaspăt preparată.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.