Pentru cremă 2 gălbenuşuri 250 ml lapte 50 g zahăr pudră 1 lingură esenţă vanilie 1 lingură făină 1 ciorchine struguri
Pentru decor 200 ml frişcă 2 linguri pesmet
Mod de preparare
Baţi spumă albuşurile, iar gălbenuşurile le freci cu zahărul şi uleiul. Încorporezi făina, apoi albuşurile şi întinzi compoziţia într-o tavă cu hârtie de copt. Dai la cuptor până trece testul scobitorii. Scoţi, răstorni foaia pe un şervet umed, rulezi şi laşi la răcorit.
Pentru cremă, baţi gălbenuşurile cu zahărul şi făina, adaugi esenţa de vanilie şi torni în laptele cald. Ţii pe foc până se îngroaşă crema, după care dai deoparte şi laşi la răcit.
Întinzi foaia, pui crema, o nivelezi şi aşezi din loc în loc boabe de struguri tăiate. Rulezi şi decorezi rulada cu frişcă, pesmet şi struguri.
rulada-cu-struguri-si-crema-de-branza-580x400
rulada-cu-struguri-si-crema-de-branza-580x400
rulada-cu-struguri-si-crema-de-branza-580x400
rulada-cu-struguri-si-crema-de-branza-580x400
rulada-cu-struguri-si-crema-de-branza-580x400
rulada-cu-struguri-si-crema-de-branza-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.