INGREDIENTE PRAJITURA CU MASCARPONE SI CIOCOLATA 250g faina Castello 250g mascarpone Lovilio 100g cipsuri de ciocolata Belbake 150g zahar Castello 3 oua 60ml lapte Pilos Un pliculet praf de copt Castello O pastaie de vanilie Belbake
MOD DE PREPARARE PRAJITURA CU MASCARPONE SI CIOCOLATA Incingem cuptorul la 180°C.
Intr-un bol incapator amestecam ouale si zaharul pana isi dubleaza volumul.
Intre timp dam fulgii de ciocolata la congelator. Astfel isi vor pastra mai bine forma la copt.
Peste amestecul de oua punem laptele, vanilia si mascarpone. Amestecam si adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecam pana avem o compozitie omogena si adaugam fulgii de ciocolata. Amestecam din nou.
Turnam compozitia pentru Prajitura cu mascarpone si ciocolata intr-o tava rotunda cu diametrul de 25-28cm.
Dam tava la cuptor timp de 30-35 minute sau pana trece testul scobitorii. Cand prajitura este gata o lasam sa se racoreasca putin, apoi o putem decora cu glazura. Eu am folosit o glazura de zahar Belbake pe care o gasiti in magazinele Lidl si pe deasupra am presarat fulgi de ciocolata.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.