2 căni făină 1 cană zahăr ½ cană ulei 1 lingură zahăr vanilat 1 cană apă 1 praf de copt 6 linguri nucă de cocos 2 linguri cacao 2 linguri dulceaţă de vişine zahăr pudră
Mod de preparare
Pui într-un vas zahărul tos, uleiul, apa, făina, praful de copt şi zahărul vanilat, apoi mixezi până când obţii o compoziţie omogenă. Împarţi aluatul în două. Într-una dintre ele adaugi dulceaţa şi pudra de cacao şi omogenizezi. În cea de-a doua pui nuca de cocos şi amesteci. Tapetezi o tavă, răstorni din cele două compoziţii, alternativ, după care dai tava la cuptorul încins 45 de minute. Îl scoţi, îl laşi 10 minute la răcorit, apoi îl dai cu zahăr pudră.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.