3 galbenusuri 15 g cacao 100 g zahar praf 200 ml frisca 250 ml lapte 1 lingurita ness caffe
Mod de preparare:
Separam frumos galbenusurile de albusuri, iar peste primele adaugam zaharul, cacaoa, nessul si 50 ml de lapte. Mixam ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam restul de lapte si amestecam usurel. Separat mixam frisca pana ne incalzim si ea se intareste puternic, apoi o rasturnam peste compozitia cu cacao si amestecam usurel, tot cu linguroiul din dotare, pana se incorporeaza bine toate ingredientele. Dam drumul la masina de facut inghetata, rasturnam compozitia in ea si lasam sa se invirta timp de 40-50 de minute. Rasturnam inghetata intr-o cutie de plastic, punem capacul si o bagam la congelator.
s240x240_inghetata_de_ciocolata
s240x240_inghetata_de_ciocolata
s240x240_inghetata_de_ciocolata
s240x240_inghetata_de_ciocolata
s240x240_inghetata_de_ciocolata
s240x240_inghetata_de_ciocolata
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.