Ingrediente pentru baza: 150 g. faina 100 g. zahar brun jumatate de cana de fulgi de cocos 125 g. unt
Ingrediente pentru stratul de crema: 4 linguri de unt o jumatate de cana de zahar jumatate de cana de lapte condensat o cana si jumatate de crema de branza o jumatate de cana de unt de arahide o sticluta esenta de vanilie o jumatate de cana de alune pisate
Ingrediente pentru caramel: 400 g de lapte lapte condensat 2 linguri de miere 60 g. unt Ingrediente pentru ciocolata: 150 g. ciocolata 60 g. unt
Mod de preparare:
Primul strat: Se amesteca toate ingredientele pentru baza, iar compozitia se pune intr-o tava si se pune la cuptor pentru 15 min.
Stratul de crema: Intr-un bol separat se amesteca untul, zaharul si laptele condensat. Compozitia obtinuta se tine pe foc 5 minute, apoi se adauga crema de branza, untul de arahide, esenta de vanilie si alunele pisate. Se toarna compozitia peste primul strat.
Caramelul: Intr-un vas se amesteca toate ingredientele si se tin la foc mic pana se topesc, amestecand mereu, ca sa nu se lipeasca. Se toarna peste stratul cu crema alba si se baga la frigider pentru cateva minute, ca sa se intareasca.
Glazura de ciocolata: Se topeste ciocolata si se pune si untul, amestecand foarte bine. Se varsa compozitia deasupra prajiturii, se niveleaza si se pune la frigider. Pofta buna!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.