150 ml de chefir 125 g de unt 2 ouă 200 g de zahăr ½ linguriță de bicarbonat de sodiu 1.5 pahare de făină 200 g de coacăze (roșii, negre și/sau albe)
MOD DE PREPARARE
Amestecați untul moale (la temperatura camerei sau încălzit în cuptorul cu microunde) cu ouăle, zahărul și chefirul. Adăugați bicarbonatul, apoi făina în câteva reprize. Spălați bine coacăzele, uscați-le și adăugați-le apoi în aluat. Amestecați compoziția cu o lingură sau cu o spatulă de silicon. Puneți compoziția în forme de brioșe, dar nu foarte pline, întrucât brioșele vor crește considerabil la coacere. Coaceți brioșele în cuptorul încins la 170-180 de grade, timp de aproximativ 30 de minute. Faceți testul scobitorii. Scoateți brioșele din cuptor, lăsați-le să se răcească un pic (cca 10 minute), scoateți-le din forme și savurați-le cu plăcere!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.