8 felii de pâine de o zi 500 ml lapte integral 2 ouă 50 g zahăr pudră 1 lingura ulei 50 g unt
Pentru sosul de fructe
30 g fructe de pădure decongelate 100 g zahăr pudră 50 ml apă Într-un vas se bat cu furculiţa ouale si zaharul. Separat, în alt vas cu bordura înalta, se toarna laptele. Într-o tigaie se pun untul si uleiul sa se încinga.
2. Fiecare felie de pâine se trece rapid prin lapte si apoi prin oua si se pun în tigaie la prajit. Se lasa sa devina aurii pe ambele pari.
3. Într-o oala mica se pun fructele si sucul rezultate de la decongelare, zaharul si apa. Se lasa la fiert circa 15 minute.
4. Se servesc friganelele cu sosul de fructe si, eventual, cu o cupa de îngheţata alaturi.
friganele-cu-fructe-de-padure
friganele-cu-fructe-de-padure
friganele-cu-fructe-de-padure
friganele-cu-fructe-de-padure
friganele-cu-fructe-de-padure
friganele-cu-fructe-de-padure
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.