200 g faina 2-3 oua 1 si 1/2 lingura ulei sau margarina Putin lapte cald sau sifon SareUlei pt prajit 500 g mere curatate si taiate felii 150 g zahar pudra
Mod de preparare
Puneti toate ingredientele inafara de mere si zahar intr-un castron (ouale fara albusuri) si amestecati bine. Bateti albusurile separat pana obtineti o spuma tare, pe care o inglobati usor in aluat, amestecand de sus in jos. Obtineti un aluat ca o smantana groasa. Spalati merele, scoateti cotoarele si taiati-le felii. Incingeti uleiul intr-o tigaie , inmuiati feliile de mar in aluatul crocant si prajiti-le in ulei, la foc iute. Cand capata o culoare aurie, le scoateti si le asezati pe hartie absorbanta ca sa se scurga grasimea, dupa care le presarat cu zahar pudra si le serviti ca desert.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.