Ingrediente Pentru aluat 1 kg făină 5 ouă 300 ml lapte 250 g zahăr 150 g unt 20 g drojdie uscată 2 plicuri zahăr vanilat Pentru uns 1 gălbenuş 2 linguri lapte Pentru umplutură 1 kg cireşe
Mod de preparare Într-un bol pui făina cernută, ouăle, laptele, zahărul tos, 100 g de unt, zahărul vanilat și drojdia. Frămânți un aluat elastic și-l lași la dospit. Pe blatul de lucru întinzi aluatul și-l ungi cu unt. Speli cireșele, le scoți sâmburii și le presari pe aluat. Rulezi foaia de aluat și o tai felii de 3 cm. Așezi melcișorii în tava tapetată, îi lași să crească 20 de minute și-i ungi cu gălbenușul bătut cu lapte. Lași la copt 20 de minute.
melcisori-cu-cirese-580x400
melcisori-cu-cirese-580x400
melcisori-cu-cirese-580x400
melcisori-cu-cirese-580x400
melcisori-cu-cirese-580x400
melcisori-cu-cirese-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.