Ingrediente blat pentru Rulada cu dulceata de portocale – 5 oua – 5 linguri de zahar – 5 linguri de faina – 1/2 plic de praf de copt
Ingrediente umplutura pentru Rulada cu dulceata de portocale – cam 3/4 de borcan de dulceata de portocale – 1 budinca de vanilie – 5 linguri de zahar – 350 ml lapte – 150 grame de unt
Ingrediente glazura pentru Rulada cu dulceata de portocale – 250 ml suc de portocale Fanta – 1 plic de gelatina pentru tort rosie sau transparenta
Preparare blat pentru Rulada cu dulceata de portocale Albusurile se bat spuma , se adauga zaharul pe rand , apoi galbenusurile . La sfarsit se pune faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie sau putin otet. Compozitia de blat se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor .Dupa ce blatul s-a rumenit , acesta se rastoarna pe un servet de panza umezit . Se indeparteaza hartia , iar blatul se ruleaza cu ajutorul servetului si se lasa sa se raceasca.
Preparare crema pentru Rulada cu dulceata de portocale Budinca de preparara conform instructiunilor de pe plic , insa folosind doar 350 ml lapte. Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu 150 grame de unt .
Preparare Rulada cu dulceata de portocale si crema de vanilie Dupa ce blatul s-a racit , se desface servetul si mutati blatul pe o folie de nailon. Ungeti blatul cu dulceata de portocale .Pastrati 2 linguri din crema de vanilie si restul o intindeti uniform peste dulceata de portocale . Incepeti sa rulati blatul cu grija. Deasupra se toarna glazura de portocale. Apoi mutati cu grija rulada pe un platou , indepartand nailonul si ornati deasupra cu crema pe cati ati oprit-o. Puteti pune dupa preferinta , bucati de portocale sau coaja de portocale confiata. Preparare glazura pentru Rulada cu dulceata de portocale Gelatina se dizolva in sucul de portocale si se pune la fiert cateva minute , apoi se lasa putin sa se raceasca . Se ia cate o lingura din glazura si se unge rulada deasupra.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.