250 gr faina 150 gr zahar 1 ou 125 gr unt rece 1 lingurita praf de copt 3-4 linguri apa rece
Umplutura
500 gr mure , minus cele mancate de mine :( 70 gr zahar 2 linguri amidon 1 plic zahar vanilinat
Pregatire
am amestecat faina cu zaharul si cu praful de copt am adaugat untul rece, taiat cubulete si oul am framantat usor cu mainile, cat sa se stranga/adune intr-o bila, daca este nevoie adaugati cate o lingura de apa rece penrtu a ajuta aluatul sa se lege murele le-am amestecat cu zaharul, amidonul si cu zaharul vanilinat am uns o tava cu unt (dimensiunnile tavii fiind de 21 x 26 cm) jumatate din aluatul pregatit l-am presat cu degetele pe toata suprafata tavii, am adaugat murele peste foaia de aluat si le-am distribuit pe toata suprafata restul de aluat l-am faramitat desupra murelor, din loc in loc, incercand sa acopar toata suprafata am pus tava in cuptorul incalzit in prealabil la 180 gr C pentru 40 min dupa coacere se lasa cateva ore sa se raceasca
BG_Prajitura cu mure
BG_Prajitura cu mure
BG_Prajitura cu mure
BG_Prajitura cu mure
BG_Prajitura cu mure
BG_Prajitura cu mure
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.