5 mere (aprox 800 g) 100 g zahar 500 g aluat de foietaj congelat (decongelat in prealabil) 100 ml lichior (optional) Vanile 50 g unt
Mod de preparare
Curatati merele , scoateti cotoarele si taiati-le in jumatate. Puneti o tava pt cuptor pe foc, la foc mediu si adaugati zaharul, apa si vanilia. Lasati pana se formeaza un caramel. Odata ce caramelul s-a facut, puneti merele. Gatiti-le timp de 5 min, pana ce merele se inmoaie putin. Luati de pe foc si aranjati aluatul deasupra, avand grija sa astupati bine marginile. Coaceti tarta timp de 20-30 de minute. Dupa ce o scoateti din cuptor, asezati o farfurie sau un fund de lemn deasupra si intoarceti tarta, avand grija sa nu varsati caramelul, care este extrem de fierbinte. Dupa ce se raceste cateva minute, puteti sa o serviti cu frisca sau inghetata deasupra.
media_141154851956280300
media_141154851956280300
media_141154851956280300
media_141154851956280300
media_141154851956280300
media_141154851956280300
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.