Într-o tavă adâncă se pun biscuiţii uniform, apoi se prepară crema. Se amestecă laptele cu budinca de vanilie şi se amestecă bine, până devine o compoziţie uniformă. Apoi se adaugă frişcă şi se amestecă din nou. Crema obţinută se întinde pe biscuiţi, în tava pregătită înainte. În funcţie de cantitatea dorită, se alternează stratul de biscuiţi cu cel de cremă, astfel încât deasupra, la final, să fie biscuiţii.
Într-un vas separat se pune ciocolata şi se bagă la cuptorul cu microunde pentru 40 secunde, ca să se topească, apoi se întinde pe prăjitură, astfel încât să acopere toată suprafaţa. E recomandat ca desertul să stea la frigider pentru cel puţin o oră şi jumătate.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.