O cana cacao O cana zahar Un praf de sare 2 cani apa clocotita Extract de vanilie 30 ml vodka sau rom
Mod de preparare
Intr-o craticioara, se amesteca cacaua cu sarea si zaharul, apoi se adauga, treptat, apa pana cand se omogenizeaza totul si devine ca o pasta. Se continua sa se adauge si restul de apa, se fierbe la foc mediu pana cand se formeaza mici bule pe marginea craticioarei. Nu se fierbe mai mult sa nu se arda cacaua. Se ia de pe foc, se adauga vanilia, se lasa la rece timp de 4 ore, apoi se amesteca vodka. Se congeleaza intr-o masina de inghetata sau se amesteca la fiecare cateva ore pentru a evita sa se formeze cristale de gheata. Pentru un gust mai bogat, se poate inlocui jumatate din cantitatea de apa cu lapte.
media_140549898122780300
media_140549898122780300
media_140549898122780300
media_140549898122780300
media_140549898122780300
media_140549898122780300
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.