MOD DE PREPARARE: 1. Se framanta un aluat potrivit si se da la rece pana preparam umplutura de branza. 2. Umplutura: Se faramiteaza bine branza cu furculita si se amesteca bine cu restul ingredientelor de mai sus. 2. Aluatul se imparte in doua. Se intinde prima foaie in tava, se presara cu gris , se toarna uniform umplutura de branza, se presara gris, se acopera cu cea de a doua foaie. 3. Se traseaza usor cu cutitul patratele dupa cum vrem sa taiem prajitura la final.
Se coace in cuptorul incins pentru 10 minute, apoi la foc potrivit. Se presara cu zahar pudra.
DSCN76261-575x262-150x150
DSCN76261-575x262-150x150
DSCN76261-575x262-150x150
DSCN76261-575x262-150x150
DSCN76261-575x262-150x150
DSCN76261-575x262-150x150
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.