Prăjitură cu cremă de brânză și jeleu de fructe 1.portocale+piersici 2.soc+fructe de pădure Rețeta: 2 blaturi 30/43: 7ouă,14 linguri zahăr, 1/2 linguriță praf de copt, 8 linguri ulei, 4 linguri griș, 10 linguri făină, coaja de la 2 portocale bio. (respectiv 3 linguri griș, 3 linguri cacao olandeză, 8 linguri făină...pentru blatul maro) Crema: 500g piure de fructe(fructele fierte cu zahăr, apoi blenduite și strecurate de semințe... Eu le-am avut la borcan, în cămară), 500g cremă de brânză, zahăr pudră după gust(cca. 350g am pus eu), 1linguriță pastă vanilie, 600ml smântână dulce bătută spumă, 60g gelatină hidratată 10 minute în suc de fructe, apoi topită:am folosit zeamă de portocale pentru varianta cu piersici, respectiv sirop de soc+apă pentru varianta cu fructe de pădure. (Cred că erau suficiente și 50 g de gelatină, dar mi-era teamă să nu se împrăștie crema. Se pune în cadrul de inox blatul, apoi crema(Blat portocale+cremă piersici Blat cacao+cremă fructe de pădure). Se lasă, la frigider până se întărește crema, apoi se pune jeleul de fructe. Jeleu: 500g piure de fructe, 15g gelatină hidratată 10 minute în 200ml suc de fructe, apoi topită(suc de portocale pentru varianta cu piersici, sirop de soc+apă pentru varianta cu fructe de pădure). Se lasă peste noapte, apoi se porționează, și se așează alternativ pe platou.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.