Ingrediente: 50 de grame de mascarpone 100 de gr branza de vaci degresata 2 albusuri 2 linguri cu zahar brun 1 foaie de gelatina, vanilie 1 lingura de coniac ( sau Amaretto ) 1 plic de ness si o lingurita de cacao pudra
Preparare: pune gelatina in putina apa. Bate spuma albusurile cu o lingura de zahar si adauga gelatina. Continua sa bati pana cand se omogenizeaza foarte bine. Adauga coniacul, amesteca bine si da la rece. Bate bine, impreuna, cele doua feluri de branza impreuna cu o lingura de zahar si plicul de ness. Pune in portii egale crema cu ness in patru pahare. Adauga spuma de albus pana le umpli si presara cacao deasupra. Da crema la rece pentru 2-3 ore si apoi o poti servi decorata.
59881410_YPEVIAN2
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.