1/2 cană migdale sau nuci crude; 1/2 cană seminţe de floarea soarelui crude; 1/2 cană cu curmale; cacao sau pudră de roşcove, după gust.
Pentru crema de căpşuni:
1/2 cană nuci caju înmuiate 3-4 ore; miere de albine, după gust; 1 cană cu căpşuni proaspete; 4-5 linguri ulei de cocos topit într-un recipient scufundat în apă călduţă.
Pentru crema de vanilie:
1/2 cană nuci caju înmuiate 3-4 ore; miere de albine, după gust; câteva picături esenţă de vanilie/extract de vanilie/baton de vanilie 1 lingură seminţe de mac; 4-5 linguri ulei de cocos topit în apă călduţă.
Se mărunţesc migdalele şi seminţele de floarea soarelui în robot, după care se adaugă curmalele pentru a lega ingredientele. La final, se amestecă pudra de cacao pentru a-i conferi aroma delicioasă de ciocolată. Se presează amestecul în tava pentru tort. Pentru a face crema de vanilie se amestecă toate ingredientele în blender şi se toarnă peste blat. Se lasă la frigider o jumătate de oră până se întăreşte puţin. Se amestecă toate ingredientele pentru crema de căpşuni în blender, se toarnă peste crema de vanilie. Se ornează cu felii de căpşuni şi frunze de mentă.
t
t
t
t
t
t
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.